Kontaktus Impresszum Hideg Piroska Startlap
A szalon Szolgáltatások Sminktetoválás Kozmetikai kezelések Reiki tanfolyam 3d Szempilla Fülbelövés

Sminktetováló gép

Purebeau sminktetováló készülék

A PUREBEAU NEW COSMETICS GmbH mintegy 17 évvel ezelőtt alakult Berlinben. Tulajdonosai régóta a kozmetikai tetoválás területén tevékenykedtek, de az általuk addig kipróbált, a piacon kapható professzionális sminktetováló gépekkel nem voltak maradéktalanul elégedettek. Olyan fejlesztőmérnökökkel együtt dolgozták ki a tetoválógépeiket, akiknek nagy tapasztalatuk volt ezen a területen, pontosan átbeszélték az elképzeléseket, az elvárásokat és várták az eredményt. Az pedig nem volt más, mint az addig kapható kozmetikai tetoválógépek mind mechanikájában, professzionalitásában, mind külső megjelenésében messze felülmúló eredmény. Német csúcstechnológia

A PUREBEAU
[ pjurbo: ] név jelentése (pure = tiszta, beau = szépség) már önmagában hordozza a cég hitvallását és a növekvő igényt a természetes, tiszta szépség iránt. A szépség, mint külsőség, aminek semmi köze az egyéniséghez, már idejét múlta. Ezt váltotta fel az egyéniség és a külső összehangolt szép egysége iránti igény.

E filozófiával és kompromisszumok nélküli szaktudásigénnyel a háttérben kínálja a PUREBEAU a legmagasabb igényeket kielégítő precíziós technológiával előállított permanent make-up gépeit és kiegészítőit. Jó példát szolgálnak erre az alkalmazott pigmentáló tűk: a PUREBEAU által forgalmazott tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen simák, finomak. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a tűk orvosi acélból készülnek, melyek a pigmenteket pontszerűen juttatják a bőrbe.

Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A tetoválógépek a tartós pigmentálás (testtetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.

A PUREBEAU sminktetováló gépei a pigmentáló készülékek legújabb generációi, a világ felső kategóriájú csúcsminőségű tetováló gépei közé tartoznak, összehasonlíthatatlan a precizitásuk, gyorsaságuk. Az igényes, formatervezett, tartós külső és innovatív technika egyszerű kezelhetőséget és professzionális munkát tesznek lehetővé.