Kontaktus Impresszum Hideg Piroska Startlap
A szalon Szolgáltatások Sminktetoválás Kozmetikai kezelések Reiki tanfolyam 3d Szempilla Fülbelövés

Sminktetováló tükészlet

Sminktetováló tükészlet

A fájdalommentes sminktetoválás,
nem minden esetben igaz. Általában a magas fájdalomtűrő képességgel rendelkező vendégek érzik azt ténylegese fájdalom nélkülinek. Egyik kozmetikai sminktetoválás, készülék ill. technológia sem fájdalommentes, így a PUREBEAU német technológia sem, pedig majdnem mindenki így hirdeti már magát. A "fájdalommentes sminktetoválás". A fájdalomérzet egyébként is mindenkinél más és más, vannak akik nagyon érzékenyek, de érzékenyebbé válhatunk például lelkiállapottól, fáradtságtól függően.

A sminktetoválásban szerzett 18 éves tapasztalatom alatt használtam már szépségszalonomban többfajta sminktetoválásra kifejlesztett készüléket és érzéstelenítő eljárást, de egyik sem volt elég hatékony. Az PUREBEAU készülék és módszer alkalmazásával sikerült a sminktetoválást fájdalommentessé vagy alig érezhetővé tennem. Ebben nagy szerepet játszanak természetesen a felhasznált tűk is.

Tetováló tűk, tűcsúcsok

Kompromisszumok nélküli szaktudásigénnyel a háttérben kínálja a PUREBEAU a legmagasabb igényeket kielégítő precíziós technológiával előállított pigmenttűket is.A PUREBEAU tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen sima, finom tűk, a pigmenteket pontszerűen juttatja a bőrbe. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a tűk orvosi acélból készülnek.